4 Momenten om van de zon te genieten in je tuin


Inspiratie / dinsdag, mei 1st, 2018

Heerlijk vond ik het de eerste zonnestralen op mijn huid. De lente is officieel weer begonnen en laten we nu hopen op vele mooie zonnige dagen. Ik zie mijzelf alweer genieten op mijn balkon, of in de tuin bij familie en vrienden.

Ik ben op zoek gegaan naar de ultieme momenten waarop ik van de zon wil gaan genieten en deze deel ik met jullie. Maar om te genieten, moet je tuin of balkon wel juist ingericht zijn. Daarom heb ik ook direct de leukste tuinmeubelen bij de ultieme zon momenten uitgezocht. Op welke momenten en hoe ga jij van de zon genieten?

1. Borrelen in de zon

Na het werk even een borrel in de zon. Dat kan natuurlijk op het terras, maar waarom niet gewoon op je eigen balkon of in je eigen tuin? Heerlijk in je eigen omgeving genieten van de zonnestralen met een koud drankje! Daarvoor moet je natuurlijk wel de juiste tuinmeubels hebben.
Wil je de zon altijd in je tuin? Combineer je tuinmeubelen dan met geel. Kleed je tuinmeubels aan met fleurige gele kussens, lekker zonnig!

2. Relaxen in de zon

Even helemaal niets doen en enkel genieten van de zon. Heerlijk zo’n middag. Ik zie mijzelf al liggen in een hangmat op het balkon, een koud drankje erbij en een leuk leesboek. Of lekker languit op een stretcher of wat dacht je van zo’n heerlijke hangstoel?

3. BBQ in de zon

Ik ben gek op BBQ’en. Zodra de eerste zonnestralen doorkomen, wil ik de BBQ weer aansteken. Het heerlijke moment van met z’n allen aan tafel zitten en zelf je eigen vlees of vis klaarmaken op de BBQ. Dat zijn de momenten dat je volop van je tuin geniet!
Bij een BBQ is het belangrijk om voldoende plek te hebben waar mensen kunnen eten. Je kunt kiezen voor een leuke loungeset. Maar je kunt je BBQ plek ook speelser inrichten, bijvoorbeeld met statafels en leuke houten loungestoelen met sfeervolle tuinkussens.

4. Ontbijten in de zon

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag zeggen ze. Een goed ontbijt, is een goede start. Op vakantie ontbijt ik eigenlijk altijd buiten, maar thuis komt het er bijna nooit van, zonde! De dag beginnen in je tuin of op je balkon, genieten van de rust en de eerste zonnestralen.