Geef je tuin een nieuwe look


Tips / maandag, september 13th, 2021

Weet je niet wat je voor je nieuwe tuin aanmoet? Wij hebben wel wat ideeën , je moet bronzen beelden bestellen! Dan heeft iedereen om je heen beelden voor de tuin, en als mensen de beelden in jou tuin zien zullen ze ook vragen waar je het vandaan hebt. En ze zullen zichzelf afvragen waarom zij nog geen mooie bronzen beelden in hun tuin hebben. We hebben nog meer ideeën voor een mooiere tuin hier.

Veel meer groen in de tuin

Sta er bij stil dat hoe meer groen, hoe beter. Blaas leven in je terras met potplanten, hangende plantenbakken en hangende wijnstokken. Hang papieren lantaarns rond je tuin om nog extra leven in je tuin te brengen. Geniet van een avondje buiten door je terras te verlichten met papieren lantaarns. Laag ze met kaarslicht om je buiten oase echt te laten schitteren. Zo heb je een heerlijk, bjna magische, tuin waar je in kan zitten. Je zal niet meer naar bed willen met de lange zomeravonden, je zal alleen nog maar willen genieten en wijntjes drinken in je sprookjestuin.

De sfeer van de tuin verbeteren

Je kan ook kijken naar je hek, voeg een bloembak toe aan het hek bijvoorbeeld. Als je genoeg hebt van je saaie hek, maak er dan een gespreksstarter van met een eenvoudige bloembak. Je kan ook nog verder gaan en het hek verven in hele mooie kleuren. Je kan lichtjes en lantaarns hangen om het in dezelfde sfeer te houden. Dan heb je een heel erg mooie beschutting straks wat niet meer zo voelt als een beschutting maar eer als een muur die mooi is versierd en waar je graag naar kijkt. Het is leuk om dus wel  bij een thema te blijven. Je wilt dat je liefde voor bepaalde dingen te zien is in al je decor. Heb je een favoriete kleur/ verwerk het in je inrichting. Het is het beste om het samenhangend te houden en doe het dan dus vooral in thema van iets waar je dol op bent,  waardoor je een comfortabele maar toch samenhangende ruimte hebt. Zo kun je samen met extra leuke beeldjes ook de sfeer gezamenlijk verbeteren.Wanneer je eenmaal begint met bronzen tuinbeelden kopen, kun je ook niet meer stoppen. Voor je het weet haal je een jubileum cadeau bij artihove.nl.