Een sfeervolle tuin in 3 stappen


Tips / maandag, maart 29th, 2021

Wanneer je veel tijd in je tuin doorbrengt, is het creëren van sfeer belangrijk. Zeker in de avonduren is het fijn als je tuin niet donker en kil is, maar een heerlijke plek om te genieten. Hoewel het ophangen van wat tuinverlichting al een wereld van verschil zal zijn, hebben we nog een paar tips op een rijtje gezet.

Muziek in de tuin

Muziek zorgt voor sfeer. Niet alleen op een feestje, in een restaurant of in je woonkamer, maar óók in de tuin. Hiervoor kun je de radio elke keer naar buiten slepen of muziek afspelen via je telefoon, maar een kleine JBL of Sonos box maakt het én makkelijker om muziek af te spelen buiten én zorgt voor muziek van goede kwaliteit. En jij hebt gegarandeerd een sfeervolle zomeravond.

Mooie tuinset

Hoe ziet jouw tuintafel en tuinmeubels eruit? Ben je tevreden? Of kunnen de meubels wel een upgrade gebruiken? Een mooie tuinset tilt je tuin meteen naar een hoger level. In een mum van tijd tover je met een moderne set je tuin om tot een uitnodigende plek om de dag of avond door te brengen. Hoewel het altijd lekker is om een goede deal te scoren, raden we aan om bij de aankoop van een nieuwe tuinset verder te kijken dan de goedkoopste aanbiedingen. Een duurdere tuinset gaat vaak een stuk langer mee en blijft tevens langer mooi. Zorg dat goedkoop niet duurkoop wordt en kies een set die bij jou en je tuin past en van hoge kwaliteit is.

Onderhoud je tuin

Misschien wat voor de hand liggend, maar door je tuin goed te onderhouden, blijft het een fijne plek. Je moet er toch niet aan denken om de avond door te brengen op een terras met vieze tegels, een kapotte tuinset of planten die zijn vergaan. Zorg daarom dat je regelmatig een dagdeel besteed aan het onderhoud van je tuin. Onze tip: plan dit onderhoud op een dag dat de zon gaat schijnen; niets is heerlijker dan lekker in je tuin werken als de zon schijnt. Enjoy!