Het tuinmeubel voor in je tuin: de robuuste picknicktafel


Tips / dinsdag, mei 18th, 2021

De zomer komt eraan, dat betekent dat we binnenkort weer heerlijk in de tuin kunnen zitten in de zon. Hiervoor wil je natuurlijk wel een mooi en comfortabel tuinmeubel hebben. Een Douglas picknicktafel is dan de perfecte keuze.

Picknicktafel met losse banken

Ben je op zoek naar een praktisch tuinmeubel? Dan is een picknicktafel met losse banken misschien wel wat je zoekt. Deze bieden naast stevigheid en eetgemak, ook aan meerdere personen tegelijk een zitplaats. Bij een houten picknicktafel met losse banken kun je zelf de afstand kiezen tussen tafel en zitplaats. Heb je een gezelschap met volwassenen, dan zal de bank wat verder van de tafel staan. Of eet je in privésfeer en zijn er kinderen bij? Dan kun je de bank en de tafel wat dichter bij elkaar zetten.

Picknickset met rugleuning

Een picknicktafel met rugleuning biedt qua zitcomfort net dat beetje meer. De rugleuning ondersteunt de rug en is daardoor geschikt om lange tijd gerieflijk op door te brengen. Perfect voor een lange avond in de tuin. Het is ook leuk om de houten picknickset aan te kleden met verschillende zitkussens, zo creëer je nog meer sfeer, comfort en een extra gezellige uitstraling.

Douglas hout

Een picknicktafel van Douglas hout is van goede kwaliteit hout dat bijzonder hard is. Het is bestand tegen schade – denk aan kinderen die krassen met scharen of speelgoed, snijsporen door diner- of hobbymessen en ongelukjes met tuingereedschap of vallende takken. Douglas naaldhout gaat langer mee dan steigerhout en is minstens even mooi. Een Douglas picknicktafel gaat langer mee dan een tafel van het goedkopere geïmpregneerde vuren, en bevat niet de chemische stoffen waarmee dit hout weerbestendiger wordt gemaakt

Enthousiast geworden over picknicktafels of houten tuinmeubelen voor in jouw tuin? Bij Rooijackers Picknicktafels vind je een ruim assortiment. Zo kun je deze zomer optimaal genieten van het zonnetje en jouw tuin.