Sleutels kwijt terwijl je in de tuin bent; wat kun je doen?


Tips / woensdag, januari 16th, 2019

Hoewel gespecialiseerde slotenmaker diensten kunnen variëren van bedrijf tot bedrijf, zijn er bepaalde standaard diensten die iedere slotenmaker aanbiedt, in elke stad. Deze diensten hebben te maken met het maken van nieuwe sleutels, het openen van gesloten deuren en de installatie of reparatie van nieuwe sloten. Voordat je een slotenmaker inhuurt voor een nieuweopdracht, wees er zeker van dat ze een goede reputatie in de industrie hebben bereikt in het uitvoeren van de meest standaard taken. Als een slotenmaker bedrijf de standaard taken uitstekend kan uitvoeren, zijn ze hoogstwaarschijnlijk betrouwbaar genoeg om in te huren voor ingewikkelde opdrachten of opdrachten met een hoog beveiligingsniveau.

Sleutels Maken

De meeste slotenmakers gebruiken wat bekend staat als een code machine op een perforator om nieuwe sleutels te kunnen maken. Elk sleutel heeft een reeks richels die speciaal ontworpen zijn om overeen te komen met de hoogtes van de pennen in je slot. Elk van deze richels heeft een verschillende hoogte; een code machine van een slotenmaker heeft verschillende code nummers voor elke hoogte van de richel. Dus, zodra de slotenmaker de “code” van een sleutel heeft uitgevonden, kunnen ze de juiste code in de machine invoeren en beginnen met perforeren. Elke keer wanneer de machine perforeert, creëert het één van de kenmerkende randen in de sleutel.

Er worden ook andere snijmethodes door slotenmakers gebruikt om nieuwe sleutels te maken, maar de code machine is een standaard methode, en bijna elke slotenmaker weet hoe hij deze machine moet gebruiken.

Deuren Openen

Als je ooit je sleutels in je auto of in je woning bent vergeten, dan weet je ook dat bijna alle slotenmakers voorbij kunnen komen om de gesloten deuren weer voor je te openen. Er zijn een aantal verschillende methodes die gebruikt worden door professionele slotenmakers, van slim jims tot slagsleutels en vervangende sleutels.

Een goede slotenmaker moet in staat zijn om je auto- en huisdeur, of elk ander deur, te openen zonder het slot of het eigendom zelf te beschadigen. Mocht de slotenmaker onzorgvuldig zijn en maakt hij krassen in je auto of beschadigt hij je deurslot, is het beter om de volgende keer een andere service te kiezen, omdat schade compleet niet noodzakelijk is. Heb je hulp nodig bij deuropening in Tilburg? Dan bezoek onze website.

Installatie

De meeste slotenmaker diensten kunnen nieuwe sloten voor je installeren op een snelle, goedkope manier. Of je geïnteresseerd bent in het behouden van de buitenste materialen en slechts de binnenste sloten wilt veranderen, of een compleet nieuw slotsysteem inclusief deurgrendel verlangt, een slotenmaker zal je kunnen voorzien in wat je nodig hebt.