Volop genieten van je tuin? Vertrouw op Gadero!


Inspiratie / dinsdag, mei 4th, 2021

Met relatief kleine doch doeltreffende aanpassingen geniet jij binnen de kortste keren van een geheel vernieuwd paradijs. Lees hier hoe je dat helemaal zelf voor elkaar krijgt!

Ook mensen die niet beschikken over groene vingers of claimen heel erg onhandig te zijn met hamers en spijkers zijn in staat om met Gadero iets unieks van hun tuin te maken. Zeker wanneer ze kunnen vertrouwen op de beste materialen en verschillende onderdelen in uiteenlopende kleuren en stijlen. Hiermee geef je je tuin vorm in een stijl die in alle opzichten helemaal bij je past! Dankzij ons ruime assortiment kom je met iedere fase weer een stap verder bij het bereiken van jouw woon idealen.

Overkapping

Hoe fijn de zon ook is, in de zomer wil je wel beschermd zijn tegen de volle kracht van ons centrale hemellichaam. Sterker nog, wanneer die een keer afwezig is, heb je ook geen zin in bakken met neerslag op je hoofd. In beide gevallen kun je rekenen op de vele voordelen die een zelf gebouwde overkapping je biedt. Het is aan te raden om in ieder geval nauwkeurig op de constructie toe te zien. Je wilt immers wel dat je comfortabele overkapping qua afmetingen perfect bij je woning aansluit.

Blokhut

In verschillende soorten en maten kun je bij Gadero je eigen blokhut aanschaffen. Deze kan dienen als schuur dan wel garage, tuinhuis of zelfs een comfortabel buitenverblijf. Kies voor een samengesteld pakket of een flinke voorraad planken die je naar eigen inzicht zaagt en samenstelt. Wil je qua uiterlijk een klassiek blokhutprofiel realiseren? Dat kan! Al wat je daarvoor hoeft te doen is je wanden opbouwen uit de rabatdelen die je in ons ruime aanbod aantreft. Mocht je een liefhebber van zowel een blokhut als een overkapping zijn, ook een blokhut met overkapping is mogelijk bij Gadero.

Terrastegels

Zowel egale kleuren als klassieke patronen en een sfeervol reliëf zijn mogelijk wanneer je je terras wilt versieren met een schitterende tegelvloer. Ben je op zoek naar een betrouwbaar merk dat al deze verschillende soorten – en meer – kan leveren? Kies dan voor de stijlvolle Gardenlux tegels van Gadero! Uiteraard kun je voor verschillende oppervlakken in en om je tuin voor een ander patroon kiezen. Diversiteit kent immers geen tijd! Bekijk al onze opties online en maak je keuze.