Waarom je juist nu tuinmeubels moet kopen


Tips / maandag, april 25th, 2022

Met dit herfstige en druilerige weer kunnen we ons voorstellen dat je niet meteen denkt aan het uitzoeken van nieuwe tuinmeubelen. De zwoele zomeravonden zijn immers al lang en breed voorbij, en het duurt ook nog wel even voor ze weer op het programma staan. En toch is het juist wel slim om nu tuinmeubels aan te schaffen!

  1. Je staat vooraan in de rij

Mocht je afgelopen voorjaar of zomer al geprobeerd hebben om een mooie tuinset uit te zoeken, dan zal je het waarschijnlijk al gemerkt hebben: uitverkocht! Er was zoveel vraag naar, dat er een groot tekort was en de keuze dus zeer beperkt is. Nu het weer laagseizoen is, is de vraag ook weer minder waardoor het aanbod voor jou weer groter is!

  1. Je bent er lekker op tijd bij

Ook is het natuurlijk een heel fijn idee dat jij al helemaal klaar bent voor het volgende tuinseizoen zodra de eerste lentezonnestraaltjes om de hoek komen kijken. Als je dán nog op zoek moet naar nieuwe tuinmeubelen dan loop je aardig wat zonuurtjes in de tuin mis.

Overigens is het wel belangrijk dat je je tuinmeubelen in het winterseizoen voorlopig nog even droog kunt opbergen voordat je ze volgend seizoen buiten zet. Maar ja, dat is natuurlijk ieder winterseizoen zo, dus dit zou geen reden zijn om ze niet nu alvast te kopen! Heb je nou echt geen ruimte om ze binnen op te bergen, investeer dan in ieder geval in een kwalitatieve beschermhoes!

  1. Laagseizoen = heel veel korting

Net als dat je kerstversiering eigenlijk gewoon het beste vlak ná kerst kunt kopen, kun je tuinmeubelen ook beter na het zomerseizoen kopen. Simpelweg omdat je dan van heel veel korting kunt profiteren.

  1. Einde van het jaar = extra veel korting

Tot slot nóg één laatste reden om in ieder geval dít jaar nog nieuwe tuinmeubelen te scoren: de laatste maanden van dit jaar zijn aangebroken. En we weten allemaal: dat betekent nog véél meer korting! Buiten de gebruikelijke ‘eind van het seizoen-kortingen’ staat ook Black Friday, Cyber Monday en nog heel wat andere kortingsparades voor de deur.

Al betekent dat natuurlijk ook dat er meer kapers op de kust zijn en de producten dus ook sneller uitverkocht raken. Dus kom je voor die tijd al een mooie deal tegen, wacht dan vooral niet te lang en scoor gewoon nu alvast mooie tuinmeubels voor weinig.